Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Ziekenhuis Oostburg

Gezondheidscentrum

In het gezondheidscentrum wordt de eerstelijns zorg in het ziekenhuis geïntegreerd. De begane grond van het ziekenhuis wordt gerenoveerd en aangepast zodat hier de apotheek, huisartsen, podotherapie, fysiotherapie en HAP kunnen huisvesten.

Gezondheidscentrum Antonius Oostburg

In opdracht van Zorgsaam Zeeuws-Vlaanderen realiseert Poppe Installatietechniek de werktuigkundige installaties voor het Gezondheidscentrum Antonius te Oostburg.

Nick Verhelst: 'Samen met de betrokken partijen hebben we de eerste bouwfase afgerond. Deze fase bestond uit het aanpassen van de entree, het verbouwen van de kantine tot apotheek, het verplaatsen van de receptie, het realiseren van een koffiecorner en het verplaatsen van de entreedeur. Ook de tweede fase wordt aan ons uitbesteed. Nu gaan we aan de slag met diverse nieuwe ruimtes, waaronder de huisartsenpraktijk, podotherapie, spreekruimten en wachtruimte. Deze voorzien wij van verwarming, ventilatie en sanitaire installaties.'

Werkzaamheden Poppe Installatietechniek


 • Riolering
 • Waterinstallaties
 • Sanitair
 • Brandbestrijding
 • Verwarmingsinstallatie
 • Lucht- en ventilatieinstallatie
 • Regelinstallatie


Uitgelicht

Archief »
Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
17-01-2019

Kansen in de installatietechniek. Ook voor jou!

Kansen in de installatietechniek. Ook voor jou!

Op woensdag 23 januari en 6 februari houdt Poppe Installatietechniek inloopavonden voor werkzoekenden. Wees welkom! Wij maken graag kennis en laten je onze mogelijkheden zien.... Lees verder »

15-01-2019

Uitnodiging Doedagen 2019

Uitnodiging Doedagen 2019

Tussen 12 en 31 januari 2019 openen verschillende bedrijven in de installatie- en elektrotechniek hun deuren voor het basisonderwijs. Zo ook Poppe Installatietechniek!... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

 • Poppe Installatietechniek
 • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
 • Telefoon 0114.681243
 • Fax 0114.683264
 • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map