Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Woonzorgcentrum Antonius met EGC

Kloosterzande

Duurzaam, één van belangrijkste kernwaarden bij Poppe Installatietechniek, heeft niet alleen betrekking op het milieu. Duurzaam betekent ook een lange termijnrelatie opbouwen en onderhouden. En duurzaam heeft nog een derde betekenis: toekomstbestendig. In dit nieuwbouwproject komen al deze vormen van duurzaamheid samen.

Verhuisd!

Sinds 19 februari 2018 zijn Fysiofit en Huisartsenpraktijk De Groenendijk naar 'De Bron' verhuisd. Zij hebben zich als eerstelijnszorg gevestigd binnen Woonzorgcentrum Antonius Kloosterzande. Het Eerstelijns Gezondheids Centrum is opgeleverd en in gebruik. De nieuwbouw van Woonzorg Centrum Antonius is nog in ontwikkeling.

Curamus: volwaardig woonzorgcentrum

Stichting Curamus, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, huisartsenpraktijk Groenendijk en Fysiofit wil met de nieuwbouw een volwaardig woonzorgcentrum realiseren in Kloosterzande. In deze nieuwbouw wordt ruimte gecreëerd voor diverse disciplines. Waaronder eerstelijnszorg, een huisarts en fysiotherapeut.

Stefan Poppe: 'Een echte meerwaarde voor cliënten en een bijdrage aan de leefbaarheid in Kloosterzande en de omliggende kernen. Hier zijn wij als bedrijf uit Kloosterzande, maar zeker ook als inwoners bijzonder blij mee. Heel mooi dus, dat we hier een bijdrage aan kunnen leveren.'

Werkzaamheden Poppe Installatietechniek

Het EGC is voor het verwarmen en koelen voorzien van een Daikin lucht/lucht warmtepomp (VRV). De Daikin VRV-installatie maakt het mogelijk meerdere ruimten afzonderlijk van elkaar te koelen en verwarmen.

 • Verwarmingsinstallatie
 • Luchtbehandeling
 • Gas- en water installatie
 • Riolering
 • Pluvia hemelwaterinstallatie
 • Brandbestrijding

Dit project wordt uitgevoerd in opdracht van Rothuizen BouwMeesterPro B.V.


Uitgelicht

Archief »
Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Nieuws

Archief »
17-01-2019

Kansen in de installatietechniek. Ook voor jou!

Kansen in de installatietechniek. Ook voor jou!

Op woensdag 23 januari en 6 februari houdt Poppe Installatietechniek inloopavonden voor werkzoekenden. Wees welkom! Wij maken graag kennis en laten je onze mogelijkheden zien.... Lees verder »

15-01-2019

Uitnodiging Doedagen 2019

Uitnodiging Doedagen 2019

Tussen 12 en 31 januari 2019 openen verschillende bedrijven in de installatie- en elektrotechniek hun deuren voor het basisonderwijs. Zo ook Poppe Installatietechniek!... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

 • Poppe Installatietechniek
 • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
 • Telefoon 0114.681243
 • Fax 0114.683264
 • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map