Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Micro-Analyse Zeeland

Kloosterzande

Micro-Analyse Zeeland, het microbiologisch laboratorium en adviesbureau in Kloosterzande breidt haar pand uit. Het voormalig postkantoor / kinderopvangcentrum wordt volledig gerenoveerd en betrokken bij het huidige pand. Poppe Installatietechniek verzorgt de werktuigkundige installaties.

Voor de verwarming is gekozen voor lagetemperatuur convectoren in combinatie met een Daikin lucht-water warmtepomp. De lucht-lucht warmtepomp zorgt voor de eventueel benodigde aanvullende verwarming voor die momenten waarop dat nodig is.

Werkzaamheden Poppe Installatietechniek

 • Binnenriolering
 • Waterinstallatie
 • Sanitair
 • Verwarming installatie
 • Airconditioning installatie
 • Ventilatie installatie

Uitgelicht

Archief »
Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
27-03-2019

Dankbaar voor deze kans!

Mijn naam Ion verraadt het misschien al een beetje: ik kom oorspronkelijk niet uit Nederland. Ik ben 24 jaar geleden in Moldavië geboren. In oktober 2017 besloot ik naar Nederland te verhuizen. Hier kwam ik in contact met Poppe Installatietechniek.... Lees verder »

26-03-2019

Early bird actie: Airco!

De lente is begonnen en we kijken daarbij graag uit naar de mooie warme dagen die komen gaan. De Daikin airconditioner, het wandmodel Sensira is hierbij dé oplossing voor thuis en op het werk.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

 • Poppe Installatietechniek
 • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
 • Telefoon 0114.681243
 • Fax 0114.683264
 • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map