Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Kantoorpand Roctus

Financiele Diensten in Kloosterzande

Voor Roctus Financiele Diensten verzorgden wij het ontwerp en de montage van onderstaande installaties:

Koeling / verwarming installatie kantoren middels luchtgekoelde warmtepomp

De verwarming en airconditioning van het kantoorpand wordt voorzien door een Daikin Heat Recovery warmtepomp systeem. Dit systeem heeft als groot voordeel dat alle ruimtes onafhankelijk kunnen koelen of verwarmen. Het is dus mogelijk dat bijvoorbeeld in de vergaderruimte wordt verwarmd en in de kantoren wordt gekoeld.

Een tweede voordeel van dit systeem is de hoge COP. De COP zegt iets over het verbruik van de installatie in relatie met wat er aan vermogen wordt ingestopt. Hoe hoger de COP hoe efficiënter de installatie is. Deze installatie heeft een COP van 4 dat inhoudt dat de installatie vier keer meer energie levert dan dat er wordt ingestopt. Voor 1 Kw elektrische vermogen krijgen we 4 Kw thermisch vermogen terug.

Mechanische ventilatie installatie met warmte terug winning

Conform het bouwbesluit dienen ruimtes in kantoor gebouwen te worden voorzien van ventilatie. Bij Roctus Financiele Diensten is gekozen voor een hoger ventilatie-voud dan verplicht. Dit voor een groter comfort. De installatie zorgt ervoor dat de aanwezige warmte in de winterperiode kan worden teruggewonnen.

Solarwatt PV installatie

Het kantoorpand is voorzien van 20 stuks Solar Watt® glas/glas PV panelen van 300 WP.

Stefan Poppe: 'Ronnie Roctus heeft bij de aanschaf van zijn installaties gekozen voor comfort en toekomstgerichte installaties. Roctus Financiele Diensten is hiermee klaar voor de toekomst. Een prachtig nieuw pand met mooie duurzame installaties!'


Uitgelicht

Archief »
Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
05-11-2018

Uitnodiging informatieavond

Uitnodiging informatieavond

Wat is de juiste manier van verduurzamen? Wat is wijsheid voor jouw woning? Graag nodigen we je uit voor de informatieavond op 19 November in Stadhuis Terneuzen.... Lees verder »

04-10-2018

Van achterkant sigarenkistje naar virtual reality

Van achterkant sigarenkistje naar virtual reality

30 geleden werd soms letterlijk geschetst op de achterkant van een sigarenkistje. Nu biedt de computer eindeloze mogelijkheden. Bij de allernieuwste ontwikkelingen kunnen de werkzaamheden zelfs al getoond worden middels virtual reality.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map