Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »  Laatste

De Hulster Sociëteit

Woon- en werkproject Hulst

De Hulster Sociëteit
In het karakteristieke voormalige ING-gebouw aan de Steenstraat in Hulst wordt op dit moment hard gewerkt aan de realisatie van 6 appartementen en meerdere commerciële ruimten. Poppe Installatietechniek was al in een vroeg stadium betrokken.

Woonzorgcentrum Antonius met EGC

Kloosterzande

Woonzorgcentrum Antonius met EGC
In opdracht van Stichting Curamus, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, huisartsenpraktijk Groenendijk en Fysiofit wordt de nieuwbouw van het woonzorgcentrum in Kloosterzande gerealiseerd.

63 Vakantie woningen

Nieuwvliet-Bad

63 Vakantie woningen
Poppe Installatietechniek is verantwoordelijk voor de werktuigkundige installaties van de 63 woningen op het nieuwe park, Noordzee Beach Village.

Ziekenhuis Oostburg

Gezondheidscentrum

Ziekenhuis Oostburg
In het gezondheidscentrum wordt de eerstelijns zorg in het ziekenhuis geïntegreerd.
De begane grond van het ziekenhuis wordt gerenoveerd en aangepast. Uiteraard vergt dit ook de nodige werktuigkundige aanpassingen.

Energetica Natura

Hulst

Energetica Natura
Poppe Installatietechniek verzorgt de W-installatie in de uitbreiding en nieuwbouw van Energetica Natura.
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »  Laatste

Uitgelicht

Archief »
Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Nieuws

Archief »
03-04-2018

Passie voor planning!

Passie voor planning!

Reageren op een advertentie in de krant waarin men op zoek is naar een administratief medewerkster is de gewoonste zaak van de wereld. Toch? Maar dit wordt wel bijzonder als je op het moment van de sollicitatie geen ervaring met computers hebt.... Lees verder »

03-04-2018

Help, mijn cv-ketel is kapot! Wat nu?

Help, mijn cv-ketel is kapot! Wat nu?

Elke cv-ketel moet ooit vervangen worden. Per wanneer is nog niet zeker, maar dat er iets gaat veranderen is duidelijk. Voor de aanschaf van een nieuwe ketel is het extra raadzaam om je te verdiepen in de mogelijke alternatieven.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map