Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »  Laatste

Mammoet

Westdorpe

Mammoet
Mammoet bouwt in Westdorpe een nieuw kantoor met een nieuwe werkplaatsloods. Poppe Installatietechniek verzorgt hierbij de W-installatie.

Kantoorpand Roctus

Financiele Diensten in Kloosterzande

Kantoorpand Roctus
Ronnie Roctus koos voor de installaties op zijn kantoor voor comfort en duurzaamheid.

De Hulster Sociëteit

Woon- en werkproject Hulst

De Hulster Sociëteit
In het karakteristieke voormalige ING-gebouw aan de Steenstraat in Hulst is hard gewerkt aan de realisatie van appartementen en meerdere kantoren. Poppe Installatietechniek was al in een vroeg stadium betrokken.

Heros Sluiskil

Uitbreiding airco-installatie

Heros Sluiskil
Al meer dan 10 jaar werken we met veel plezier voor Heros Sluiskil. Een recyclebedrijf uit de regio dat werk biedt aan een 80 medewerkers. Zij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel. In één van de gebouwen breidden we onlangs de airco-installatie ui

Woonzorgcentrum Antonius met EGC

Kloosterzande

Woonzorgcentrum Antonius met EGC
In opdracht van Stichting Curamus, Woongoed Zeeuws-Vlaanderen, huisartsenpraktijk Groenendijk en Fysiofit wordt de nieuwbouw van het woonzorgcentrum in Kloosterzande gerealiseerd.
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »  Laatste

Uitgelicht

Archief »
Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
17-01-2019

Kansen in de installatietechniek. Ook voor jou!

Kansen in de installatietechniek. Ook voor jou!

Op woensdag 23 januari en 6 februari houdt Poppe Installatietechniek inloopavonden voor werkzoekenden. Wees welkom! Wij maken graag kennis en laten je onze mogelijkheden zien.... Lees verder »

15-01-2019

Uitnodiging Doedagen 2019

Uitnodiging Doedagen 2019

Tussen 12 en 31 januari 2019 openen verschillende bedrijven in de installatie- en elektrotechniek hun deuren voor het basisonderwijs. Zo ook Poppe Installatietechniek!... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map