Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Installatie boiler zonnestroom

Met PV panelen bij woning in Terhole

Zonnestroomboiler in combinatie met PV panelen

Een zonnestroomboiler in combinatie met pv-panelen benut duurzaam opgewekte stroom optimaal.
Immers: waar bij een thermische zonneboiler de energieopname in de zomer stopt zodra de boiler op temperatuur is, kan ‘overtollige' zonnestroom bij een zonnestroomboilerworden teruggeleverd worden aan het elektriciteitsnet.

Warmtapwater van de zon: duurzaam en voordelig

Zonnepanelen onttrekken energie aan zonlicht en zetten deze om in duurzame stroom. Met behulp hiervan wordt het tapwater in de zonnestroomboiler 100% duurzaam opgewarmd zonder dat deze stroom eerst hoeft te worden omgevormd naar 230 V. Hierdoor treedt geen energieverlies op. De duurzaam opgewekte stroom wordt dus volledig gebruikt én dat is goed voor uw energierekening.

Verbetering energielabel

Een zonnestroomboiler verlaagt uw energieverbruik en kan (bij voldoende besparing) resulteren in een gunstiger energielabel!

Projectlocatie: Woonhuis Terhole

Bij onze klant in Terhole installeerden we een Nibe zonnestroomboiler in combinatie met 8 stuks Solar Watt® PV panelen van 265 Wp en SMA omvormer.

Wilt u ook kennis maken met optimaal duurzaam warmtapwatercomfort? Neem vrijblijvend contact op.


Uitgelicht

Archief »
Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Nieuws

Archief »
04-10-2018

Van achterkant sigarenkistje naar virtual reality

Van achterkant sigarenkistje naar virtual reality

30 geleden werd soms letterlijk geschetst op de achterkant van een sigarenkistje. Nu biedt de computer eindeloze mogelijkheden. Bij de allernieuwste ontwikkelingen kunnen de werkzaamheden zelfs al getoond worden middels virtual reality.... Lees verder »

28-09-2018

Finalist van de MVO-prijs!

Finalist van de MVO-prijs!

Poppe Installatietechniek is één van de drie finalisten van de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen. Hier zijn we ontzettend trots op.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map