Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Poppe Installatietechniek: innovatief installatiebedrijf

Duurzaamheid is niet meer weg te denken ...

Ronny, Ilze en Stefan PoppeRonny, Ilze en Stefan Poppe

Stefan Poppe (algemeen directeur): "Vroeger werd veel installatiewerk voor nieuwbouwprojecten uitgevoerd. Nu is het anders. Poppe Installatietechniek richt zich veel op onderhoud. Goed onderhoud aan bijvoorbeeld centrale verwarming- of airconditioninginstallaties resulteert in een langere levensduur én een beter rendement van de installatie. Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande (Zeeland) ontwikkelt voortdurend innovatieve én duurzame ideeën. Voor nu en in de toekomst. Duurzaamheid binnen de installatiebranche is niet meer weg te denken!"

Ronny Poppe (oprichter): "In 1994 heb ik Poppe Installatietechniek opgestart. Toen nog een klein loodgietersbedrijf. Poppe Installatietechniek heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. We spelen in op de behoefte van onze klanten. Niet meer alleen een CV-ketel of een radiator, maar een totaalpakket is de toekomst. Eén aspect is altijd hetzelfde gebleven. Klantvriendelijkheid. Dit is bij ons écht vanzelfsprekend. Vroeger belde een klant op en nog dezelfde dag waren we deze klant van dienst. Zo werken we nog steeds. Een flexibel bedrijf met gemotiveerde medewerkers."

Uitgelicht

Archief »
Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
06-09-2019

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande, en met een tweede vestiging in Goes, Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername.... Lees verder »

30-08-2019

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Deze week vergezelde Ilze Poppe samen met een aantal andere ondernemers en wethouder Jean-Paul Hageman, initiatiefnemer Tragel bij hun bezoek aan Valencia. Tragel verwelkomt deze week namelijk 8 nieuwe medewerkers vanuit Valencia.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map