Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Maximale kwaliteit en tevredenheid

Voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers

Team Poppe InstallatietechniekTeam Poppe Installatietechniek

Met een breed dienstenpakket is Poppe Installatietechniek een betrouwbare partner voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers in Zeeland. Alweer sinds 1994 is Poppe Installatietechniek actief binnen de installatiebranche. Door vakkundigheid, persoonlijkheid, flexibiliteit en snelheid streeft Poppe Installatietechniek naar maximale kwaliteit en tevredenheid.

Hecht team

Ilze Poppe: ‘We hebben verschillende specialisten binnen ons team. Hiermee borgen we onze kwaliteit binnen de diverse disciplines. Deskundig advies richting de klant vinden we belangrijk. Daarom besteden we veel aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers. En de sfeer binnen de organisatie! We zijn een hecht team. Dit voelt de klant.’

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal bij Poppe Installatietechniek. Technische installaties die naast comfort óók bijdragen aan duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. Stefan Poppe: ‘Maar ook zeker in relaties met klanten, medewerkers, ketenpartners en leveranciers hechten we veel aan duurzaamheid. Het bieden van kwaliteit is daarbij een vereiste.’

Samenwerking

Stefan Poppe: ‘Kwaliteit bereik je door een goede samenwerking. Juiste afstemming met de klant, een concrete planning met de ketenpartners en onderlinge samenwerking met onze medewerkers. Teamwork én korte lijnen. Daar zijn we sterk in.’

Uitgelicht

Archief »
Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Nieuws

Archief »
06-09-2019

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande, en met een tweede vestiging in Goes, Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername.... Lees verder »

30-08-2019

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Deze week vergezelde Ilze Poppe samen met een aantal andere ondernemers en wethouder Jean-Paul Hageman, initiatiefnemer Tragel bij hun bezoek aan Valencia. Tragel verwelkomt deze week namelijk 8 nieuwe medewerkers vanuit Valencia.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map