Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Duurzaam en verantwoord ondernemen

Continu proces

Duurzaam en verantwoord ondernemen
Ilze Poppe: 'Ronny richtte het bedrijf in 1994 op. Stefan en ik kwamen daarbij in 1999. Al snel zagen we het bieden van een fijn werkklimaat als één van onze grootste sociale verantwoordelijkheden.'

Trots op onze medewerkers

Wederzijdse betrokkenheid

Trots op onze medewerkers
Ilze Poppe: 'We zijn trots op ons werk én trots op onze medewerkers. En zo zien we dat ook graag andersom. Wederzijdse betrokkenheid vinden we belangrijk en dat geeft een band. We werken inmiddels met een team van 30 medewerkers.'

Opwekken eigen stroom

Installatie van 67 zonnepanelen

Opwekken eigen stroom
In 2013 is een PV installatie van 67 zonnepanelen aangelegd. Hierdoor kan Poppe Installatietechniek zich voorzien van eigen energiebehoefte.

Duurzaam advies

Door middel van o.a. infodagen

Duurzaam advies
Poppe Installatietechniek promoot actief het gebruik van energiezuinige mogelijkheden. Op een laagdrempelige manier. Een voorbeeld hiervan zijn de infodagen.

Betrokkenheid omgeving

Bij lokale evenementen en activiteiten

Betrokkenheid omgeving
Verantwoord ondernemen zit ook in de betrokkenheid met de omgeving. Poppe Installatietechniek hecht er waarde aan om op verschillende vlakken een steentje bij te dragen. Bijv. betrokkenheid bij lokale evenementen en activiteiten.

Jeugd en techniek

Organiseren Doe-dagen, bedrijfsbezoeken en stageplaatsen

Jeugd en techniek
Poppe Installatietechniek levert een bijdrage aan het stimuleren van de interesse bij jongeren voor techniek. De jeugd heeft de toekomst. Het installatievak is een prachtig vak, maar staat ook in regio Zeeland onder druk.

Duurzaam in relaties

Met klanten, medewerkers, leveranciers én ketenpartner

Duurzaam in relaties
Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers én ketenpartners.

Laadpaal elektrische auto's

Aanwezig op bedrijfsterrein

Laadpaal elektrische auto's
Steeds meer mensen rijden elektrisch. Het draagt bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot en daarom van groot belang op weg naar een duurzame samenleving.

Uitgelicht

Archief »
Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
06-09-2019

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande, en met een tweede vestiging in Goes, Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername.... Lees verder »

30-08-2019

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Deze week vergezelde Ilze Poppe samen met een aantal andere ondernemers en wethouder Jean-Paul Hageman, initiatiefnemer Tragel bij hun bezoek aan Valencia. Tragel verwelkomt deze week namelijk 8 nieuwe medewerkers vanuit Valencia.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map