Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Uitnodiging informatieavond

Haal (meer) energie uit je huis

05-11-2018

Je wilt je huis comfortabel verwarmen en niet op de tocht zitten. Je wilt zo veel mogelijk energie besparen, en de energie die je gebruikt zelf opwekken. We hebben veel wensen en er komt veel op ons af: de klimaatverandering, de plannen om te stoppen met aardgas uit Groningen en maatregelen die voortvloeien uit het klimaatakkoord. Wat is wijsheid voor jouw huis?

Tijdens de informatieavond op 19 November 2018 zullen diverse Zeeuwse deskundigen je meenemen op de route van verduurzamen.  Want was is wijsheid voor jouw huis?


Na een korte inleiding kies je de workshop die bij jou past:

-Workshop 1 wordt gegeven door Stefan Poppe en is passend voor mensen die bij voorkeur iets aanpassen in hun huis op natuurlijke momenten, zoals bij het veranderen van de gezinssamenstelling, bij het ouder worden of wanneer de cv-ketel aan vervanging toe is.
-Je kunt ook kiezen voor workshop 2. Deze is voor mensen die vanuit de motivatie economisch rendement iets in hun huis willen doen aan energie.
-Of ben jij van plan om uit het oogpunt van duurzaamheid gebruik te gaan maken van ‘groene bouwmaterialen' en hernieuwbare energie? Dan kies je voor workshop 3.

Meer weten over het verduurzamen van je woning?

Kom dan naar de informatiebijeenkomst die Zeeuwind, ZMf en ZB| Planbureau en Bibliotheek van Zeeland samen organiseren in Terneuzen.

Meer info en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op www.dezb.nl.

Graag tot ziens op maandagavond 19 november om 19:15uur in het Stadhuis van Terneuzen.


Uitgelicht

Archief »
Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
05-11-2018

Uitnodiging informatieavond

Uitnodiging informatieavond

Wat is de juiste manier van verduurzamen? Wat is wijsheid voor jouw woning? Graag nodigen we je uit voor de informatieavond op 19 November in Stadhuis Terneuzen.... Lees verder »

04-10-2018

Van achterkant sigarenkistje naar virtual reality

Van achterkant sigarenkistje naar virtual reality

30 geleden werd soms letterlijk geschetst op de achterkant van een sigarenkistje. Nu biedt de computer eindeloze mogelijkheden. Bij de allernieuwste ontwikkelingen kunnen de werkzaamheden zelfs al getoond worden middels virtual reality.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map