Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Techniek Experience

Aandacht voor techniek!

17-01-2019

Het project ‘Techniek Experience' biedt jaarlijks een interessant programma voor de tweedejaars- vmbo leerlingen uit Zeeuws-Vlaanderen. Dit om de jongeren actief kennis te laten maken met de techniek. Want er zijn zoveel mogelijkheden. Waaronder ons mooie installatievak!

Oók Poppe Installatietechniek laat jongeren kennismaken met het mooie vak!

  • Op 22 november was Stefan Poppe aanwezig bij het Reynaertcollege in Hulst voor het geven van een gastles aan een VMBO-T klas.
  • Op 5 december kwamen deze leerlingen op bedrijfsbezoek bij Poppe Installatietechniek. Mireille leidde de jongeren rond en liet ze meekijken met de verschillende processen binnen het bedrijf zoals Autocad tekenen, digitaal plannen en het werken met een digitale werkbon. Uiteraard gingen ook de handjes uit de mouwen. De leerlingen gingen aan de slag met het aansluiten van een radiator en het buigen met een buigtang. En dat bleek nog niet zo gemakkelijk
  • In de week van 14 t/m 18 januari werd voor alle 2e-jaars VMBO leerlingen in Zeeuws-Vlaanderen de afsluitingsweek van de Techniek Experience gehouden. Deze vond plaats in het Industrieel Museum. Een week in het teken van workshops en meet-en-greets met het bedrijfsleven. Van Poppe Installatietechniek was leerling monteur Nick aanwezig om te assisteren bij de workshops en Mireille voor de coordinatie.

Jongeren enthousiasmeren en stimuleren voor het installatievak
Poppe Installatietechniek hoopt samen met de collega-bedrijven de jongeren aan het denken te zetten over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van studiekeuze in de techniek en de vraag of het iets voor hen is.

Stefan Poppe: "We hopen hiermee de leerlingen een beeld te geven van wat installatietechniek is. En wat voor vele mogelijkheden er liggen richting de toekomst".


Uitgelicht

Archief »
Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Nieuws

Archief »
17-01-2019

Kansen in de installatietechniek. Ook voor jou!

Kansen in de installatietechniek. Ook voor jou!

Op woensdag 23 januari en 6 februari houdt Poppe Installatietechniek inloopavonden voor werkzoekenden. Wees welkom! Wij maken graag kennis en laten je onze mogelijkheden zien.... Lees verder »

15-01-2019

Uitnodiging Doedagen 2019

Uitnodiging Doedagen 2019

Tussen 12 en 31 januari 2019 openen verschillende bedrijven in de installatie- en elektrotechniek hun deuren voor het basisonderwijs. Zo ook Poppe Installatietechniek!... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map