Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Schrijf in voor de Doe-dagen op woensdag 31 januari!

13.30-16.00 uur

11-01-2018

Houdt uw kind van knutselen en sleutelen? We nodigen hem of haar graag uit voor de Doe-dagen op 31 januari. Deelname is gratis

Doe-dagen

Tijdens de Doe-dagen zorgen we dat uw zoon of dochter een hele leuke middag beleeft. We laten ons bedrijf zien en maken samen een werkstukje. Tussendoor hebben we wat lekkers en natuurlijk mag het werkstukje mee naar huis.

Aanmelden!

Onze deuren aan de Hulsterweg 75c in Kloosterzande staan op woensdag 31 januari open voor basisschoolkinderen van groep 7 en 8. Het programma loopt van 13.30 tot 16.00 uur. Meld uw kind wel aan via: .

Waarom?

Ilze Poppe: 'Techniek is een prachtig vak én biedt volop kansen voor de toekomst. Toch blijkt dat steeds minder kinderen voor deze opleidingskeuze gaan. Dat vinden we erg jammer. Ten eerste omdat techniek voor ons het mooiste is wat er is. Ten tweede omdat er een tekort dreigt te ontstaan aan vakmensen in onze regio. Dat baart ons zorgen. Daarom willen we graag al op een jonge leeftijd aan kinderen laten zien hoe leuk het vak is. Zo kunnen zij enkele jaren nadien een weloverwogen school/studiekeuze maken.'

Meer weten?

Wilt u, voordat u zich aanmeldt, nog iets vragen? Neem dan gerust contact op met Ilze Poppe via 0114-681243.

De Doe-Dagen zijn een initiatief van Zeeuwse Installateurs, Opleidingsbedrijf Installatiewerk en Scalda.


Uitgelicht

Archief »
Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
11-01-2018

Schrijf in voor de Doe-dagen op woensdag 31 januari!

Schrijf in voor de Doe-dagen op woensdag 31 januari!

Houdt uw kind van knippen, plakken, timmeren en sleutelen? Kom dan naar de Doe-dagen! Deelname is gratis.... Lees verder »

10-01-2018

Bericht omtrent nieuws Nefit Proline toestellen uit 2006-2009

Met dit bericht willen wij u informeren over het feit dat de Nefit TopLine toestellen uit 2006-2009 opnieuw negatief in het nieuws komen.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map