Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Per 1 oktober 2019

06-09-2019

Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande, en met een tweede vestiging in Goes, Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername. Voor Poppe Installatietechniek is het een mogelijkheid om het team verder uit te kunnen breiden met extra vakmensen. Hierdoor kunnen we ook in de toekomst (nieuwe) projecten optimaal uitvoeren en blijven doorontwikkelen.

Veel toekomstperspectief

Eddy van Damme: "Eind dit jaar word ik 65. Na 50 jaar in het vak gewerkt te hebben, wil ik gaan genieten van meer vrije tijd. Binnen ons bedrijf was er geen directe opvolging, dan ben je toch genoodzaakt rond te kijken. Met Poppe Installatietechniek is er altijd goed contact geweest. Als wij in Kloosterzande waren en we hadden een onderdeel niet of andersom, werd er bij elkaar aangeklopt. Dat zegt wel iets. We streven beiden naar goede kwaliteit en service. De bedrijfscultuur van Poppe past bij ons, maar nog belangrijker is dat er binnen Poppe Installatietechniek veel toekomstperspectief zit. Dit is heel belangrijk voor ons personeel."

Vertrouwde gezichten

Het team van monteurs, het kantoorpersoneel en Hubert van de Vijver blijven vertrouwde van Damme & van de Vijver-gezichten bij Poppe Installatietechniek. De monteurs zullen voornamelijk ingezet blijven op projecten waar ze mee bezig zijn. Klanten zullen hierdoor weinig merken van deze overname. Rondom de airco-installaties heeft het voor klanten een bijkomend voordeel. Van Damme & van de Vijver besteedde de airco-installaties uit. Poppe Installatietechniek heeft hiervoor het F-gas certificaat en F-gas monteurs. Zij voeren het werk zelf uit, dus één partij voor het gehele binnenklimaat. Hubert van de Vijver: "Door mijn ruime praktijkervaring zal ik vooral de verbindende rol tussen de werkvloer en het kantoor zijn. Ook voor mij biedt deze nieuwe rol weer mogelijkheden en heb er zin in om nog jaren met het gehele team aan de slag te gaan."

Meer vakmensen

Er zijn legio kansen en mogelijkheden in de installatiebranche. De energietransitie brengt kansen met zich mee, zoals het verduurzamen van woningen en gebouwen. Het binnenklimaat speelt hierbij een belangrijke rol: verwarmen, koelen én ventileren. Kortom het brengen van duurzaamheid en comfort. Stefan Poppe: "Daar ligt onze focus en ook onze groei. We merken dat we hierdoor steeds meer vakmensen nodig hebben en dat is niet makkelijk. De afgelopen jaren hebben we geïnvesteerd in het kennisniveau van onze medewerkers. Onze groep koelmonteurs is hiermee gegroeid. Maar door deze overname hebben we nog meer mogelijkheden om ieder in te zetten op zijn kwaliteiten."

Aantrekkelijke en goede werkgever

In oktober bestaat Poppe Installatietechniek 25 jaar. Tevens opent Poppe Installatietechniek in dezelfde periode een tweede vestiging in Goes. Stefan Poppe: "Je moet kansen nemen als ze voorbij komen. We houden van aanpakken, ontwikkelen en ondernemen op een weloverwogen manier. Het komt nu allemaal toevallig samen. Veel veranderingen, maar onze visie blijft hetzelfde. We willen een aantrekkelijke en goede werkgever zijn én uiteraard mooie klanten bedienen in Zeeland."

Meer informatie

  • Ilze Poppe - | 0114-684843 | 06-53177796
  • Eddy van Damme - | 0114-315144 | 06-53360237

 


Uitgelicht

Archief »
Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
06-09-2019

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande, en met een tweede vestiging in Goes, Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername.... Lees verder »

30-08-2019

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Deze week vergezelde Ilze Poppe samen met een aantal andere ondernemers en wethouder Jean-Paul Hageman, initiatiefnemer Tragel bij hun bezoek aan Valencia. Tragel verwelkomt deze week namelijk 8 nieuwe medewerkers vanuit Valencia.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map