Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Onthulling kernwaarden Poppe Installatietechniek

Betrokken, betrouwbaar, veelzijdig, enthousiast en duurzaam

21-01-2016

Focus is belangrijk. Waar willen we als bedrijf naar toe? Wat kunnen medewerkers van elkaar verwachten? Wat dragen we als team uit naar de klant? Komt dit overeen met hoe we dat graag willen? Met deze belangrijke vragen zijn we aan de slag gegaan.

Werkgroep kernwaarden

Vanaf oktober 2015 zijn we aan de slag gegaan met onze kernwaarden. Deze waarden zijn uitgebreid onder de loep genomen door de werkgroep die bestond uit onze eigen medewerkers in samenwerking met de TrainingFactory.

Kernwaardenontbijt medewerkers

Op 10 december 2015 onthulden we onze kernwaarden middels een kernwaardenontbijt aan alle medewerkers. De monteurs kregen een mooie trui met daarop de 5 kernwaarden. Het was een mooie ochtend met enthousiaste reacties.

Ilze Poppe: 'Met de 5 kernwaarden hebben we een belangrijke tool in handen om ons te onderscheiden! We zullen onze focus steeds blijven leggen op deze waarden. Om ze te behouden óf te versterken. En hiermee de klant nog beter van dienst te kunnen zijn.'

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze kernwaaren, neem contact op met Ilze Poppe, 0114-681243 of ipoppe@poppeinstallatietechniek.nl.


Uitgelicht

Archief »
Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
16-05-2019

2e vestiging in Goes

2e vestiging in Goes

Kloosterzande is altijd al een perfecte plek geweest als uitvalsbasis voor de bediening van onze klanten in Zeeuws-Vlaanderen. En dat blijft het ook. Maar nu komt er een tweede vestiging van Poppe Installatietechniek bij. In Goes!... Lees verder »

14-05-2019

Het treintje moet blijven lopen!

Het treintje moet blijven lopen!

Tussen Nieuwvliet en het strand verrijst Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Een prachtige opdracht die Poppe Installatietechniek, via hoofdaannemer Heijmans, eind 2016 verwierf. Lees het artikel in het Plieger-magazine.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map