Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Monteur Addy over werken in de techniek.

12-12-2018


Poppe Installatietechniek helpt je op weg!

"Ik ben mijn vader nog altijd dankbaar dat hij me aanspoorde om de techniek in te gaan", zegt Addy Bakker, monteur bij Poppe Installatietechniek. "Hij zei 'Je kunt doorleren en anderen het werk laten doen, of je zorgt dat je het zelf kan'. Ik koos dat laatste.

Addy begon in de installatietechniek en werkte daarna lange tijd in de werktuigbouwkunde. "Ik had een flinke woon-werkafstand. Op mijn 45e dacht ik het wat rustiger aan te willen doen en stapte over op een administratieve baan. Dat bleek niks voor mij. Van Werk & Vakmanschap kreeg ik het advies om terug de installatietechniek in te gaan en wel bij Poppe Installatietechniek. Ik had niet verwacht dat ik op mijn leeftijd nog zo'n switch kon maken, want de techniek is veel anders en veelzijdiger geworden. Maar er is veel vraag naar technisch personeel. Poppe Installatietechniek gaf me direct het vertrouwen en bood me passende cursussen aan. Al snel mocht ik alleen op pad naar de klanten. En als ik iets niet weet, sta ik er nooit alleen voor. Er is altijd wel een collega die me helpt. Het is echt een fantastisch team, een warm bad. Durf dus, ongeacht je leeftijd of achtergrond, een stap in de installatietechniek te zetten. Gewoon doen!"

Kijk voor de vacatures op:
https://www.poppeinstallatietechniek.nl/site/Vacatures/Vacatures


Uitgelicht

Archief »
Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
16-05-2019

2e vestiging in Goes

2e vestiging in Goes

Kloosterzande is altijd al een perfecte plek geweest als uitvalsbasis voor de bediening van onze klanten in Zeeuws-Vlaanderen. En dat blijft het ook. Maar nu komt er een tweede vestiging van Poppe Installatietechniek bij. In Goes!... Lees verder »

14-05-2019

Het treintje moet blijven lopen!

Het treintje moet blijven lopen!

Tussen Nieuwvliet en het strand verrijst Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Een prachtige opdracht die Poppe Installatietechniek, via hoofdaannemer Heijmans, eind 2016 verwierf. Lees het artikel in het Plieger-magazine.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map