Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

Uw woning verduurzamen met een warmtepomp

21-02-2019

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?
Deze vraag leeft wellicht ook bij u. Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met het verduurzamen van hun woningen. Een mooi product voor het duurzaam verwarmen van uw woning is de lucht-water warmtepomp. De lucht- water warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht en verwarmt deze op een efficiënte manier. In combinatie met zonnepanelen is dit een prachtig product waarmee u ook geen CO2 meer uitstoot. Daarnaast bespaart u flink op de energierekening!

Is mijn woning hiervoor geschikt?

Om dit te kunnen beantwoorden is een belangrijke eerste vraag: ‘Hoe is de isolatiewaarde van uw woning?' Ervaring leert ons dat woningen vanaf bouwjaar 2000 voldoende geïsoleerd zijn om een warmtepomp te kunnen toepassen.

Daarnaast is voor een comfortabele werking ook een goed afgiftesysteem binnen de woning nodig. Een warmtepomp werkt het meest efficiënt op een afgiftesysteem met lage temperaturen. Vloerverwarming of een combinatie van vloerverwarming en radiatoren is daarvoor dus ideaal.
Is dit bij u niet het geval dan kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden. Het omzetten van radiatoren naar convectoren, die wel uiterst geschikt zijn voor afgifte van de warmtepomp, hoeft geen grote belemmering te zijn.

Wij denken graag met u mee!
We vinden naast een duurzaam advies óók een eerlijk advies van groot belang. We denken graag mee in de mogelijkheden. Wanneer bijvoorbeeld de isolatiewaarde van uw woning niet voldoet, zullen we u eerst adviseren om deze op orde te brengen voordat u een warmtepomp aanschaft.

Een van onze klanten aan het woord
Lees hier het interview met Dhr. van Duyse.

Meer weten?
Neem contact op met:
Stefan Poppe, info@poppeinstallatietechniek.nl
Telefoonnummer: 0114-681243


Uitgelicht

Archief »
Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Nieuws

Archief »
21-02-2019

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met het verduurzamen van hun woningen. Een mooi product voor het duurzaam verwarmen van uw woning is de lucht-water warmtepomp.... Lees verder »

26-03-2019

Early bird actie: Airco!

De lente is begonnen en we kijken daarbij graag uit naar de mooie warme dagen die komen gaan. De Daikin airconditioner, het wandmodel Sensira is hierbij dé oplossing voor thuis en op het werk.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map