Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Het treintje moet blijven lopen!

Artikel in magazine van Plieger

14-05-2019

Misschien is het Noordzeestrand bij Nieuwvliet-Bad wel e?e?n van de best bewaarde geheimen van de Zeeuwse kust. Maar hier komt snel verandering in. Tussen het dorp en het strand verrijst Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad; het nieuwste park van Roompot Vakanties.

Beach Village, 450 woningen, strandhuizen, lodges, bungalows, recreatiewoningen geschikt voor 4 tot en met 16 personen. Luxe woningen waarin twee badkamers al standaard zijn en ook niet opgekeken wordt van 4 badkamers in een woning!

Prachtige opdracht

Kortom een prachtige opdracht die Poppe Installatietechniek, via hoofdaannemer Heijmans, eind 2016 verwierf. Poppe Installatietechniek is zoals zij zelf aangeven betrokken, betrouwbaar, veelzijdig, enthousiast en duurzaam. Kernwaardes waar Plieger zich bij thuis voelt. Sinds de oprichting van Poppe, nu 25 jaar geleden, is de band hecht. Zowel met Plieger Goes als onze Express in Terneuzen waar regelmatig materialen opgehaald worden.

Gewenste uitstraling binnen het gestelde budget

Het pakket van eisen voor de diverse huizen werd door Roompot neergelegd en dan begint het rekenen wat wel en niet mogelijk is. Samen met Peter Priem van de binnendienst van Plieger Goes en Michel van Immerseel, onze vertegenwoordiger in Zeeland ging Nick aan tafel om te kijken welke producten gekozen konden worden om de gewenste uitstraling binnen het gestelde budget te krijgen. Ook de fabrikanten werden hierbij betrokken waardoor het uiteindelijk een mooie mix is geworden van onze A-merk leveranciers gecombineerd met ons eigen Plieger merk!

De volgende uitdagin: de logistiek

De producten staan vast, tijd voor de volgende uitdaging, de logistiek! De bouw van het hele park is verdeeld in 6 fases, 1 en 2 zijn inmiddels opgeleverd en zeker bij fase 1 kwamen enkele knelpunten naar boven. Levering in containers bleek bijvoorbeeld gezien de afgelegen plek geen goed idee. Vandaar dat alle artikelen van ketels, radiatoren tot en met het sanitair en de installatiematerialen op voorraad staan in Goes en per woning op pallets worden geleverd. Iedere maandag het sanitair en dinsdags de cv producten.

Het treintje moet blijven lopen

Chauffeur Albert belt altijd een kwartier voor aankomst op en lost, inmiddels kind aan huis op het voormalige kampeerterrein in Nieuwvliet, zijn pallets daar waar gewenst. Op die manier kunnen 5 woningen per week worden afgemonteerd. "Het treintje moet blijven lopen" aldus Nick. Alleen zo kan chef-monteur Ernst het hoge oplevertempo garanderen. Iedereen heeft hier zijn eigen verantwoordelijkheid in en door de korte lijnen en de jaren lange samenwerking tussen Poppe en Plieger kunnen alle partijen daar blind op vertrouwen."

Eind 2020 worden de laatste fases afgesloten en wordt als laatste het centrumgebouw gebouwd. Maar ook deze zomer al zullen vele gezinnen gaan genieten van heerlijke vakanties in een prachtig park!

Bekijk hier het Plieger-magazine


Uitgelicht

Archief »
Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Nieuws

Archief »
06-09-2019

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande, en met een tweede vestiging in Goes, Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername.... Lees verder »

30-08-2019

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Deze week vergezelde Ilze Poppe samen met een aantal andere ondernemers en wethouder Jean-Paul Hageman, initiatiefnemer Tragel bij hun bezoek aan Valencia. Tragel verwelkomt deze week namelijk 8 nieuwe medewerkers vanuit Valencia.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map