Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Finalist van de MVO-prijs!

Trots

28-09-2018

Laten we beginnen met: Dank u wel! Want nadat we uit twintig deelnemers door een jury als één van de zes genomineerden werden aangewezen voor de MVO-prijs, zorgde uw stem ervoor dat we nu tot de 3 finalisten behoren. Nog nooit was er in Zeeland zoveel gestemd voor een MVO-prijs. We zijn dus ontzettend trots dat veel van deze stemmen voor ons waren.

Mooie aanvulling

We doen mee met de MVO-prijs omdat we als werkgever en samenwerkingspartner de wereld om ons heen steeds een stukje duurzamer willen maken. In ons dagelijks werk doen we dat al door écht betrokken te zijn bij de mensen en de omgeving om ons heen. Door iedereen goed te adviseren over milieuvriendelijke oplossingen en zelf het goede voorbeeld te geven. En de MVO-prijs? Die vult dit mooi aan. Het geeft extra aandacht aan én beloont duurzaam ondernemen. Dat juichen we dus van harte toe!

Duimen!

Gaan we ‘m uiteindelijk winnen? Dat weten we pas op dinsdag 6 november. De jury beslist. De winnaar wordt om 19.30 uur op het Zeeuws-Vlaams Paviljoen op de netwerkbeurs Contacta bekendgemaakt. Duimen!


Uitgelicht

Archief »
Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Nieuws

Archief »
04-10-2018

Van achterkant sigarenkistje naar virtual reality

Van achterkant sigarenkistje naar virtual reality

30 geleden werd soms letterlijk geschetst op de achterkant van een sigarenkistje. Nu biedt de computer eindeloze mogelijkheden. Bij de allernieuwste ontwikkelingen kunnen de werkzaamheden zelfs al getoond worden middels virtual reality.... Lees verder »

28-09-2018

Finalist van de MVO-prijs!

Finalist van de MVO-prijs!

Poppe Installatietechniek is één van de drie finalisten van de MVO-prijs Zeeuws-Vlaanderen. Hier zijn we ontzettend trots op.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map