Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Dankbaar voor deze kans!

Blog van Ion Goteseanu

27-03-2019

Mijn naam verraadt het misschien al een beetje: ik kom oorspronkelijk niet uit Nederland. Ik ben 24 jaar geleden in Moldavië geboren. Op mijn 15e verhuisde ik met mijn familie naar Griekenland. Daar ging ik naar school, volgde pianoles en zong in een koor. Ongeveer drie jaar later keerden we terug naar Moldavië en koos ik voor de universitaire opleiding Bouwkunde, Gasverwarming en Ventilatie. Toen ik deze in 2017 had afgerond, besloot ik in oktober om naar Nederland te verhuizen, op advies van mijn broer, die daar al woonde.

De Nederlandse taal 

Mijn doel was om een baan te vinden in mijn studierichting en mezelf verder te ontwikkelen. Ik begon eerst te werken bij een Grieks restaurant en ook bij Bakkersland in Terneuzen. Tegelijkertijd ging ik naar school om de Nederlandse taal te leren. Op een gegeven moment ben ik op zoek gegaan naar een baan die bij mijn beroep aansloot en kwam ik terecht bij Werk en Vakmanschap. Zij brachten we in contact met Poppe Installatietechniek.

Ze gaven me de kans

Tijdens mijn sollicitatiegesprek waren Stefan en Ilze Poppe onder de indruk dat ik in korte tijd al zo goed Nederlands kon spreken. Ze gaven me de kans om bij hen te komen werken en leren. En ik had nog veel te leren, want op de universiteit in Moldavië kregen we vooral theorie en bijna geen praktijk. Bovendien zijn de meeste installaties nieuw voor me, omdat we hier met geavanceerde systemen werken. Maar ik werd heel goed ontvangen door mijn vriendelijke collega's. Ik krijg veel uitleg en tips van mijn collega's. Daardoor kan ik bepaalde werkzaamheden steeds vaker zelfstandig uitvoeren. Ik vind het leuk dat ik bij Poppe Installatietechniek steeds verschillende werkzaamheden heb op veel verschillende plekken. Bij de mensen thuis, maar ook in de bouw. Het werken als leerling monteur heeft me sterker en zelfverzekerder gemaakt.

Doorgroeien

Ik heb een contract bij Poppe Installatietechniek en ben nu bezig met een BBL opleiding Monteur Werktuigkunde Installaties MBO-2. Mijn doel is om uiteindelijk monteur te worden en van daaruit verder te gaan met een HBO opleiding. Zo hoop ik nog verder door te groeien bij Poppe Installatietechniek.

Dankbaar!

Het is ook leuk dat mijn collega's geïnteresseerd zijn in mij, mijn hobby's en mijn verleden. Ik krijg wel eens de vraag of ik erg heb moeten wennen aan Nederland. Maar de mensen zijn hier zo vriendelijk en helpen me altijd wanneer ik het nodig heb, dus ik vond het helemaal niet moeilijk. Ik heb veel positieve dingen geleerd en blijf ook continu nog bijleren. Dat zoek ik ook zelf op, want ik wil me blijven verbeteren. Bij Poppe Installatietechniek krijg ik daar alle ruimte voor. Ik ben dankbaar dat ik hier terecht ben gekomen. Dus als je zelf van plan bent om in de installatietechniek te gaan werken, dan raad ik je Poppe Installatietechniek zeker aan. Het is een jong duurzaam bedrijf, altijd in ontwikkeling met het oog op de toekomst.

Tot ziens.

Ion Goteseanu


Uitgelicht

Archief »
Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Nieuws

Archief »
06-09-2019

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande, en met een tweede vestiging in Goes, Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername.... Lees verder »

30-08-2019

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Deze week vergezelde Ilze Poppe samen met een aantal andere ondernemers en wethouder Jean-Paul Hageman, initiatiefnemer Tragel bij hun bezoek aan Valencia. Tragel verwelkomt deze week namelijk 8 nieuwe medewerkers vanuit Valencia.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map