Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Blog Ilze Poppe

30-08-2019

Deze week vergezelde ik samen met een aantal andere ondernemers en wethouder Jean-Paul Hageman, initiatiefnemer Tragel bij hun bezoek aan Valencia. Tragel verwelkomt deze week namelijk 8 nieuwe medewerkers vanuit Valencia.

Project: Hulst Vestigingsstad!

Aangezien de mogelijkheden in onze regio groot zijn en de werkeloosheid binnen de gemeente zelfs lager dan 1,5% is, vraagt dit in de werving van personeel om acties buiten de gebaande paden. Bestuurder Guus Bannenberg van Tragel oriënteerde zich naast de werving van personeel binnen de regio ook daarbuiten. Dit was de start van een mooi project. Hulst Vestigingsstad! Inmiddels een breed gedragen project waarover zowel de Gemeente Hulst als collega-ondernemers enthousiast zijn.

Duurzame kansen voor iedereen

Het bezoek aan Valencia was gericht op het kennismaken met de bestuurders daar. Want ook in Valencia is draagvlak nodig om dit project te laten leiden tot een mooi en langdurig contact. Een prachtige stad én zeer toegankelijke, welwillende mensen. Mooi om te zien dat samenwerking leidt tot mooie duurzame kansen voor iedereen.

Voor:

• de mensen in Valencia, zonder baan en zonder zekerheden.
• de bewoners en collega's van Tragel waar gemotiveerde en goed geschoolde begeleidsters starten.
• de gemeente Hulst die nieuwe Hulstenaren mag verwelkomen.
• ons als bedrijven die met elkaar kennis delen en op zoek gaan naar mogelijkheden.

Een zeer warm welkom voelden we in Valencia en nu is het aan ons.

Welkom nieuwe medewerkers van Tragel. Welkom inulst!

Saludos

Ilze Poppe


Uitgelicht

Archief »
Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Nieuws

Archief »
06-09-2019

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande, en met een tweede vestiging in Goes, Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername.... Lees verder »

30-08-2019

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Deze week vergezelde Ilze Poppe samen met een aantal andere ondernemers en wethouder Jean-Paul Hageman, initiatiefnemer Tragel bij hun bezoek aan Valencia. Tragel verwelkomt deze week namelijk 8 nieuwe medewerkers vanuit Valencia.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map