Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Alsnog de warmtepomp

Zo energiezuinig mogelijk

20-02-2019

Vier jaar geleden bouwde Theo van Duyse zijn woning op een heel mooi en speciaal plekje in Nieuw-Namen, naast de luchtwachttoren met bunker. Eindelijk, want hij had er tien jaar over gedaan om een bouwvergunning te krijgen. Tijdens de bouw maakte hij al bewuste keuzes voor energiebesparende maatregelen. Nu doet hij daar nog een schepje bovenop.

Zo energiezuinig mogelijk

"Tijdens de bouw hebben we al geprobeerd om alles zo energiezuinig mogelijk te maken. We hebben bijvoorbeeld een zonneboiler en zonnepanelen en vangen regenwater op. Maar een warmtepomp hadden we nog niet." Nu zet hij deze stap alsnog. "Het is de laatste jaren pas echt in opkomst. En zeker nu, met de ontwikkelingen rondom aardgas, dat alleen maar duurder zal worden, leek het me goed om deze investering te doen. Zo kunnen we ook een extra bijdrage leveren aan het milieu. Dat heb ik altijd al belangrijk gevonden."

Al ingecalculeerd

Tijdens de bouw had Theo al rekening gehouden met de toekomst. "Destijds hebben we al ruimte ingecalculeerd voor een warmtepomp. Dat is nu een groot voordeel gebleken. We hebben een aparte technische ruimte voor alle apparatuur en een kruipruimte waardoor de leidingen makkelijk naar buiten gelegd konden worden. De buitenunit staat op het plat dak. Ideaal. Verder weet ik niks van de techniek, hoor. Dat laat ik graag aan Poppe Installatietechniek over. Ik heb veel vertrouwen in hun technische kennis en kunde."

Vanzelfsprekend Poppe

Voor Theo was de stap naar Poppe Installatietechniek een logische. "Ik kende Poppe al van vroeger. Eerst Ronny en nu Stefan. Tijdens onze bouw, vier jaar geleden, hebben we ze ook al ingeschakeld voor onze installaties en het sanitair. Ze leveren goed werk en het is prettig dat het een bedrijf uit de buurt is. Als er iets is, kun je meteen bellen. Het was dus voor ons vanzelfsprekend om nu weer bij hen aan te kloppen. Ze hebben opnieuw mooi werk afgeleverd. Vanaf nu zorgt onze warmtepomp voor de (vloer)verwarming en is onze CV ketel alleen nog maar nodig als back-up tijdens extreem koude perioden."


Uitgelicht

Archief »
Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
16-05-2019

2e vestiging in Goes

2e vestiging in Goes

Kloosterzande is altijd al een perfecte plek geweest als uitvalsbasis voor de bediening van onze klanten in Zeeuws-Vlaanderen. En dat blijft het ook. Maar nu komt er een tweede vestiging van Poppe Installatietechniek bij. In Goes!... Lees verder »

14-05-2019

Het treintje moet blijven lopen!

Het treintje moet blijven lopen!

Tussen Nieuwvliet en het strand verrijst Noordzee Beach Village Nieuwvliet-Bad. Een prachtige opdracht die Poppe Installatietechniek, via hoofdaannemer Heijmans, eind 2016 verwierf. Lees het artikel in het Plieger-magazine.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map