Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

26-05 Infomarkt Duurzaam Wonen

Het verwarmen van nu en in de toekomst

07-05-2018

Denkt u wel eens aan energiezuinig(er) wonen? Bij Poppe Installatietechniek denken we aan haast niets anders! Als specialist op dit gebied vertellen we u er op de Infomarkt Duurzaam Wonen graag alles over. We laten u zien welke mogelijkheden er zijn. Van de nieuwste HR ketels en zonnepanelen tot warmtepompen en -boilers. We leggen uit wat er nodig is om dat bij u thuis te realiseren, welke rol de isolatie van uw woning daarbij speelt en op welke kosten(besparingen) u moet rekenen. Gewoon, vrijblijvend. Zet dus de eerste stap richting energiezuinig(er) wonen. Bezoek ons op de Infomarkt Duurzaam Wonen.

Zaterdag 26 Mei 11:00-16:00 uur

Lokatie: Biobase, Zeelandlaan 2 Terneuzen

Klik hier voor meer info over de infomarkt Duurzaam Wonen.
De Infomarkt is een initiatief van Rabobank Zeeuws Vlaanderen.


Uitgelicht

Archief »
Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
16-05-2018

F-gassen monteur: afwisselend & uitdagend!

F-gassen monteur: afwisselend & uitdagend!

Wat ik het mooie aan dit vak vind is de afwisseling. Het ene moment verzorg ik een complete installatie op een nieuwbouwproject.En op een ander moment ben ik bij mensen thuis aan het werk voor een storing aan de cv-ketel. ... Lees verder »

17-05-2018

Fabels en feiten over airconditioning

Fabels en feiten over airconditioning

Heerlijk, die prachtige zonnige zomerdagen. Kijkt u er ook al naar uit? Lekker buiten op een terrasje of in de tuin. Dat is genieten. Maar hoe zit dat als u binnenshuis bent? Stapt u dan een fijne koele omgeving binnen of komt de hitte u tegemoet?... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map