Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

26-05 Infomarkt Duurzaam Wonen

Het verwarmen van nu en in de toekomst

07-05-2018

Denkt u wel eens aan energiezuinig(er) wonen? Bij Poppe Installatietechniek denken we aan haast niets anders! Als specialist op dit gebied vertellen we u er op de Infomarkt Duurzaam Wonen graag alles over. We laten u zien welke mogelijkheden er zijn. Van de nieuwste HR ketels en zonnepanelen tot warmtepompen en -boilers. We leggen uit wat er nodig is om dat bij u thuis te realiseren, welke rol de isolatie van uw woning daarbij speelt en op welke kosten(besparingen) u moet rekenen. Gewoon, vrijblijvend. Zet dus de eerste stap richting energiezuinig(er) wonen. Bezoek ons op de Infomarkt Duurzaam Wonen.

In onze stand kunnen we je de verschillende warmtepompen laten zien. Zowel de grondgebonden warmtepomp als de lucht/water warmtepomp in zowel monoblock als split uitvoering. Ook de zonneboiler en de mogelijkheden van Jaga met betrekking tot lage temperatuurverwarming zijn te bekijken.

Zaterdag 26 Mei 11:00-16:00 uur

Lokatie: Biobase, Zeelandlaan 2 Terneuzen

Klik hier voor meer info over de infomarkt Duurzaam Wonen.
De Infomarkt is een initiatief van Rabobank Zeeuws Vlaanderen.


Uitgelicht

Archief »
Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
29-08-2018

Véél meer dan toekomstgerichte installaties!

Véél meer dan toekomstgerichte installaties!

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen is zóveel meer dan alleen de toekomstgerichte installaties binnen de gebouwde omgeving. Het zit in grote dingen, maar ook in heel veel kleine dingen. Het is iets van ons allemaal.... Lees verder »

12-07-2018

Genomineerd voor de MVO prijs!

Genomineerd voor de MVO prijs!

Genomineerd. Dan willen we winnen ook! Stem je op ons? Ga snel naar de website van MVO prijs om te stemmen. Op onze eigen website leggen we graag uit op welke manier wij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Alvast bedankt!... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map