Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

25 jaar Poppe - terugblik

Blog: Stefan Poppe

25-06-2019

Stefan PoppeStefan Poppe

Wow! Wat gaat de tijd snel! In 1995 startte mijn loopbaan in de installatietechniek. Als knul van 17 rondde ik mijn opleiding elektrotechniek af. M'n vader had inmiddels de stap naar eigen ondernemerschap gezet. Hij nam het bedrijf van de plaatselijke installateur de Jonge over. De eerste jaren was dit als compagnon onder de naam De Jonge & Poppe en in 1999 werd dit Poppe Installatietechniek.

Installatievirus

Er werd hard gewerkt aan de opbouw van een mooi bedrijf. Een bedrijf waar in beginsel 5 mensen werkten en waar we nu 40 vaste medewerkers tellen. Een bedrijf waar ik trots op ben. Uiteraard werd ik van thuis uit al snel aangestoken door het installatie-virus, want uiteraard ging het thuis onder het eten meer dan eens over het bedrijf en het installatievak. Vraag maar aan m'n zus ;-).

Alle facetten binnen het bedrijf

Voor mij lag er een kans om mijn electro-kennis uit te breiden met installatietechniek. M'n vader zei: 'de kennis van electro in de installatietechniek is goud waard'. En daarmee startte al snel mijn opleidingstraject in de installatietechniek. Ik begon als assistent-monteur, werd monteur, calculator/werkvoorbereider en hoofd bedrijfsbureau. Ik doorliep alle facetten binnen het bedrijf en dat heeft me veel gebracht. Uiteraard kennis, maar vooral ook inlevingsvermogen. En dat is me veel waard. Tegenwoordig vervul ik met veel plezier mijn rol als directeur.

Terugblikken 25 jaar

En dan komt daar het moment aan van 25 jaar Poppe Installatietechniek! Wat een tijd! Een mooi moment om terug te blikken. We willen óók jullie daarvan laten mee genieten. Want wat zijn ze leuk die foto's, documenten en krantenknipsels van vroeger. Bij deze trap ik af middels de foto van mij als trotse monteur.

Volg ons!

Je kunt het allemaal volgen via de social mediakanalen Facebook en Instagram. Er wordt wekelijks gepost. #throwback #poppe25jaar

Dus volg je ons nog niet? Sluit dan snel aan. Wordt vervolgd!

Groet, Stefan Poppe


Uitgelicht

Archief »
Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Nieuws

Archief »
06-09-2019

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande, en met een tweede vestiging in Goes, Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername.... Lees verder »

30-08-2019

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Deze week vergezelde Ilze Poppe samen met een aantal andere ondernemers en wethouder Jean-Paul Hageman, initiatiefnemer Tragel bij hun bezoek aan Valencia. Tragel verwelkomt deze week namelijk 8 nieuwe medewerkers vanuit Valencia.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map