Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

Zonnepanelen

Zonnestroom: elektriciteit opwekken uit zonnepanelen / pv-panelen

Elektriciteit is duur en we kunnen niet zonder. Daarom is zonnestroom een aantrekkelijke oplossing. Elektriciteit wordt opgewekt vanuit zonnepalen. En heeft veel voordelen.

De nieuwe generatie glas-glas zonnepanelen van SOLARWATT vormt de nieuwe maatstaf voor zonnepanelen. Deze technologie staat garant voor een optimale brand- en krasbestendigheid, is bestand tegen hoge belastingen en biedt aanzienlijk meer bescherming tegen temperatuurwisselingen, vocht en andere milieu-invloeden. Dankzij deze voordelen heeft het glas-glas zonnepaneel van SOLARWATT een levensduur van meer dan 30 jaar! En u profiteert van een maximale opbrengststabiliteit die met gebruikelijke zonnepanelen niet wordt bereikt.

Solarwatt zonnepanelen

Nieuwe generatie zonnepanelen 'made in Germany'

  • Robuust: zeer weersbestendig, sterk glas / glas zonnepaneel *
  • Krachtig: gegarandeerd 25% hogere opbrengst **
  • Duurzaam: lange levensduur door stabiel rendement
  • Zekerheid: 30 jaar productgarantie én 30 jaar lineaire vermogensgarantie (98-87%)
* Tijdens productie worden zonnepanelen intensief getest.
** Aanzienlijk langer stabiel dan die van gebruikelijke glas / folie panelen, omdat er geen vocht kan binnendringen.

Terugverdientijd

De terugverdientijden worden met de voortschrijdende ontwikkeling in de technologie korter en het rendement hoger. De terugverdientijd ligt momenteel tussen de 7 en 10 jaar. De betere technologie zorgt voor meer productie en daardoor lagere prijzen.

BTW Teruggaafservice

De BTW voor zonnepanelen kan teruggevraagd worden bij de Belastingdienst. Hier moet u enkele administratieve handelingen voor verrichten. En kan eenvoudig geregeld worden. Klik hier voor meer informatie.

Meer informatie?

Benieuwd naar uw investering en concrete besparing? Neem contact op met Poppe Installatietechniek.


Uitgelicht

Archief »
Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
21-02-2019

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?

Veel mensen zijn tegenwoordig bezig met het verduurzamen van hun woningen. Een mooi product voor het duurzaam verwarmen van uw woning is de lucht-water warmtepomp.... Lees verder »

26-03-2019

Early bird actie: Airco!

De lente is begonnen en we kijken daarbij graag uit naar de mooie warme dagen die komen gaan. De Daikin airconditioner, het wandmodel Sensira is hierbij dé oplossing voor thuis en op het werk.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map