Zorgt voor hét juiste binnenklimaat

Poppe Installatietechniek

ComfortInstallateur

Haal meer comfort in huis!


Is uw huis wel geschikt voor de komende jaren? De technologische ontwikkelingen staan niet stil en veel huisinstallaties zijn de laatste jaren sterk verbeterd. Het is daarom interessant om na te denken over het investeren in een energiezuinigere woning. Dat bespaart u kosten op de lange termijn maar u profiteert nu al van het comfort.

Meer comfort kan ook met kleine investeringen

Meer comfort in uw leven hoeft lang niet altijd een grote ingreep te betekenen. Hetzelfde geldt voor meer veiligheid. Of voor het realiseren van een omgeving waarin u óók in de toekomst prettig kunt blijven wonen. Een huis dat niet tocht en gelijkmatig wordt verwarmd, verbetert het wooncomfort aanzienlijk. Een oud bad verwijderen en een moderne inloopdouche ervoor in de plaats installeren kan al in 1 of 2 dagen. Heeft u wel eens nagedacht over inbraakbeveiliging? Geen overbodige luxe tegenwoordig en makkelijk te combineren met een videoscherm zodat u altijd ziet wie er voor de deur staat.

Trends langer zelfstandig thuis wonen

Er verandert veel op het gebied van wonen voor ouderen. De Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) is in werking getreden. Het aantal ouderen neemt snel toe en het aantal plaatsen in zorginstellingen daalt. Nieuwe zorgdiensten en technische innovaties moeten ervoor zorgen dat ouderen langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Lees hier de belangrijkste trends voor 2015 op een rij.

UNETO-VNI ComfortInstallateur

Poppe Installatietechniek heeft de juiste papieren om u van gedegen advies te voorzien. Door het UNETO-VNI lidmaatschap en de juiste opleiding kan de erkend ComfortInstallateur Poppe Installatietechniek u vakkundig op weg helpen naar een hoger comfortniveau in uw woning. Nu en voorbereid op de toekomst!

Meer informatie

Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van woningen op het gebied van comfort en veiligheid zodat bewoners langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden in uw woning en komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Bespreek de mogelijkheden met Poppe Installatietechniek en neem contact op.

Uitgelicht

Archief »
Wij zijn zeer betrokken!

Wij zijn zeer betrokken!

Poppe Installatietechniek staat dichtbij de klant. Dat vinden we belangrijk. Korte lijntjes en persoonlijk contact. Ook steunen wij lokale initiatieven zoals sportverenigingen en evenementen. Er heerst teamspirit binnen het bedrijf. Dat is voelbaar!... Lees verder »

Veelzijdig: van vele markten thuis

Veelzijdig: van vele markten thuis

Onze medewerkers zijn van alle markten thuis. Veelzijdig! Zo kun je het Poppe-team gerust omschrijven. De medewerkers vullen elkaar goed aan. En 'kan niet' bestaat niet. Als we iets niet weten, dan zoeken we naar een creatieve oplossing.... Lees verder »

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Enthousiast! Werken met passie en plezier.

Elke dag weer willen we klanten, leveranciers én elkaar inspireren om samen het beste eruit te halen. Een positieve instelling en een glimlach op ons gezicht. Interesse tonen in de klant of elkaar. Enthousiasme op de werkvloer is zeer belangrijk!... Lees verder »

Betrouwbare partner!

Betrouwbare partner!

Poppe Installatietechniek is een solide, serieuze partner met vakbekwame mensen. Open en eerlijk. Naar u als klant, personeel onderling en naar leveranciers. Een belangrijke kernwaarde, zodat u altijd op ons kunt u rekenen!... Lees verder »

Duurzame partner: in relaties en installaties

Duurzame partner: in relaties en installaties

Poppe Installatietechniek hecht waarde aan duurzame relaties. Met klanten, medewerkers, leveranciers en ketenpartners. Ook bij het personeel gaat Poppe Installatietechniek voor een duurzame relatie. Een fijne collegiale sfeer en een hecht team.... Lees verder »

Nieuws

Archief »
06-09-2019

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Poppe Installatietechniek neemt Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver over

Per 1 oktober 2019 neemt Poppe Installatietechniek uit Kloosterzande, en met een tweede vestiging in Goes, Installatiebedrijf van Damme & van de Vijver uit Hulst over. Het gebrek aan bedrijfsopvolging is de reden voor deze bedrijfsovername.... Lees verder »

30-08-2019

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Bezoek aan Valencia - Welkom Inulst!

Deze week vergezelde Ilze Poppe samen met een aantal andere ondernemers en wethouder Jean-Paul Hageman, initiatiefnemer Tragel bij hun bezoek aan Valencia. Tragel verwelkomt deze week namelijk 8 nieuwe medewerkers vanuit Valencia.... Lees verder »


Nieuwsbrief

Aanmelden »

Recente projecten

Projecten overzicht »

CONTACT GEGEVENS

  • Poppe Installatietechniek
  • Adres Hulsterweg 75C, 4587 LG Kloosterzande
  • Telefoon 0114.681243
  • Fax 0114.683264
  • Routebeschrijving

© Poppe Installatietechniek - KvK 58276130 - BTW NL852959709B01 | Colofon | Site map